Disco spins

Var du kanske discodansens kung eller drottning på ljuva 70-talet eller bara ett disco-fan, då är det här spelet helt rätt för dig. Är du född långt senare men ett stort fan av discoeran – är det här spelet proppat med glitter och glamour. Bländande discokulor var en symbol på dansgolvet då och är idag en symbol för lyxiga miljöer och roliga tider på dansgolvet. Är du dessutom uppvuxen under denna period, kommer du att bli nostalgisk och kanske minnas din gamla ABBA-overall och dina utsvängda byxor. Disco Spins, är spelet som kommer få dig att minnas de härliga tiderna, med underbar musik och stora leenden.

Musiken lika bra som spelet

Känner du dig frestad att ta dig tillbaka till eran som gav oss discoklassiker, som Bee Gees Staying Alive eller Michael Jacksons, Off The Wall är det garanterat en återupplevelse av tiden. Här kan du dansa till boogie och kliva in i discoeran. Det är spelleverantören NetEnt som har utvecklat den magiska slotmaskinen Disco Spins. Och den är verkligen uppbyggd på temat disco och musiken ger onekligen rätt stämning. Du kommer förmodligen sitta timtals och lyssna på den härliga musiken i bakgrunden samtidigt som du spelar ett bra spel.

Underhållande Discospel

Disco Spins, är ett sånt där spel som i början kan vara svårt att förstå sig på, men när du väl kommer igång – är det intressant och väldigt underhållande! Spelautomaten skiljer sig från andra spel, men det är just det som gör spelet så bra. Dess bländade effekter och snygga upplägg kommer göra dig helt besatt. Disco Spins bjuder på två varianter av Wilds-symboler som ökar dina vinstchanser markant. Dessutom kan du vinna gratis free spins för att hamna i ett bättre läge. Bara en sådan grej gör det här spelet till en riktig vinnare. Testa att spela Disco Spins och digga musiken – du kommer inte att bli besviken.